.God fortsättning & Gott nytt år.

Hoppas alla haft en bra jul med massa god mat! Julen har väl varit så bra den kan men självklart är det ledsamt att vi inte heller denna julen haft någon bebis. Men nya tag 2014. Är idag på CD 52, har alltså inte haft någon blödning sen 6 november, är nog den längsta cykeln nånsin för mig. Är lite nervös för smärtan som kommer komma samtidigt med tant röd när det har dröjt så länge. Det bästa vore nu om den kunde hålla sig borta helt fram tills den 7/1 när fertilitetsmottagningen i Karlstad öppnar igen så kanske det går snabbare att påbörja IVF3.

.överallt.

Allvarligt, vad jag än tittar på idag så är det folk som blir är eller varit gravid.. :-(

Känns som att bli hånad gång på gång.

.Platt fall.

Idag trodde jag att jag skulle bli ruvare för 4e gången men ack så fel. Det hemska samtalen kom vid 8.32, INGEN av våra 3 eskimåer klarade upptiningen!!! För varje bakslag så dör en liten bit av mig. Hur mycket klarar man av!? Nu är det väl bara att ställa om och ställa in sig på nästa och sista äggplock med sprutor och allt va det innebär.

.CD27.

Idag på cd 27 fick jag äntligen omslag på ägglossningstestet, det betyder att jag äntligen får ringa USÖ för tid för nästa FET.
 
Känner mig mest chockad just nu, använder CBs nya test som ska börja indikera redan 4 dagar innan att ägglossningen är på väg men det gjorde det inte, gick från tom cirkel igår till glad gubbe idag!!! 
 
Så om någon av våra eskimåer klarar upptiningen så är jag ruvare på torsdag igen! :-D