.CD21.

Är då på CD21 idag och var på min 3e kontroll idag för att se om mina folliklar växer nåt men med min vanliga tur så växer dom extremt sakta denna omgång. :-( 

Så nu ska jag testa på egen hand och hoppas att jag får omslag innan vecka 49 är slut o får jag inte det så måste vi vänta till efter nyår och köra en stimulerad FET.. 

Så det är bara att hålla tummarna att dom växer till sig ordentligt nu..


.CD 15.

Första dagen med ägglossningsstickor och som läkaren trodde skulle det inte vara nåt. Men det är väl bäst att vara på den säkra sidan så man inte missar nåt. Är juh ändå på CD15.
 
Provar dom nya från clearblue som ska visa de 4mest fertila dagarna ist för 1 så ska bli spännande och se hur de funkar. 
 
Nu ska jag iväg till osteopaten för uppföljning och se om mitt bäcken fortfarande är snett. Tänk om det är det som gjort att det inte funkat hittils.. 
Bara att hoppas att det här hjälper. 
 

.Prednisolon.

Har läst på lite om läkemedlet Prednisolon och känns som det är något som jag skulle vilja prova nästa gång eftersom jag de 2 senaste gångerna har fått feber några dagar efter FET/ET. 
 
Någon som har erfarenhet av det? 

.Försök 4.

Nu är vi äntligen igång för återföring nr 4.
 
Var till fert i fredags för att kolla om äggen/ägget är på gång och växer och va hon kunde se så var en follikel på varje sida igång men som jag redan visste så va det alldeles för tidigt att böja mäta någon så återbesök på torsdag.
 
Så det blir FET nr 3 då förra försöket va med en färsking. :-) 
 
Vet faktiskt inte riktigt hur jag känner för det här försöket, va jag iaf har insett är att jag vill/kommer inte berätta det för någon mer än de som måste veta. Känner mig så misslyckad varje gång det inte funkar så nu kanske lite av pressen försvinner. 
 
Har juh en tjej på jobbet som har gått igenom hela denna jobbiga karusell så för henne känns det bara självklart att berätta för då jag vet att hon verkligen menar det när hon säger att hon vet hur det känns! 
 
 

.Typiskt.

Asså vad är oddsen för att blödningen kommer idag när jag har tid på fert. Enheten imorn för att se varför det aldrig kom nån blödning!!?! 
 
Har den väntat ända till cd 45 så kunde den väl ha väntat lite till.. 
 
Aja, får helt enkelt försöka avboka tiden imorn och ist få tid för att kolla ägglossning längre fram. 
 
Det enda jag vill just nu är att göra nästa FET och hoppas att den är DEN som vill bli en bebis till oss. 
 
Nu ska jag iaf försöka sova så jag orkar jobba 7-16 imorn med vad jag till 100% vet kommer va en riktig jävla mensvärk. :-( 
 
 
"Håll hårt i dom ljusa stunderna, dom kommer inte ofta"