.Första.

Då va första sprutan tagen. Då vi är hemma hos våra föräldrar i helgen så togs den i smyg så tyst som möjligt. Orkar inte berätta nåt om jag inte måste.. 



Passade på att blanda till Menopuren igår ifall det skulle va nå fel på den. Fert på csk har så konstiga telefon tider så iså fall hade jag varit tvungen att ringa om nytt recept imorse.. 






.Gaah.

Va är oddsen för att jag blir förkyld 2 dagar innan sprutstart.. :(



.Snart.

Så nu är sista P-pillret svalt och nu är det bara att invänta blödning och den 31/1 för sprutstart.

All medicin bara ligger här hemma och väntar på mig. Fastän jag vet va jobbigt jag tycker att det är så längtar jag. Jag vet juh vad som förhoppningsvis kan komma ut av det.. ;)




.Frågor.

När vi skulle göra FET 4 som tyvärr inte blev av så valde vi (mest jag) att inte berätta något för någon mer än de som va tvungna att veta (mitt jobb). 

Men iom att det nu gått ett tag sen vi senast gjorde nåt som våran släkt vet om så börjar frågorna komma och det blir bara svårare och svårare att komma med undanflykter. 

För nåt som våra misslyckanden har lärt mig så är det att jag känner mig enormt misslyckad varje gång vi fått berätta att: ~Tyvärr, det blev ingen bebis denna gången heller! 

Berättar hellre glada nyheter i sådana fall.. 

.P-piller.

Nu är det bara 7 piller kvar att äta, sen invänta blödning och sen är det dags för sprutstart. 

Förra omgången hade jag lyxen att maken fortfarande hade semester så då va det hans jobb att ge mig spruta varje kväll. Men nu får jag att göra det själv då han åker till jobbet vid halv åtta. 
 Men det ska nog gå det med. ;) 





.Nytt år, nya tag.

Sådär då va karusellen igång igen! Va till fert idag för koll inför ivf3 start iom mina konstiga cykler de senaste månaderna. Det vanliga 5 minuters besöket slutade på ca 30 min. Började med att barnmorskan hade sagt idag till mig men bokat in mig imorn. Men det löste sig snabbt o jag kom in till läkarn ganska omgående. Vi pratade lite o sen blev det den obligatoriska undersökningen av slemhinna och äggstockar. För att sen avsluta på kontoret med att gå igenom protokollet för sprutstart. Så nu ska jag äta p-piller till 26/1 för att få en blödning och den 31/1 sätter jag igång med menopur 150 enh. Så ca v 7 trodde de att det blir äggplock. Måste säga att det känns himla konstigt att äta p-piller när man försöker bli gravid. :) (Tråkigt inlägg men mest för min skull så jag kan gå tillbaka om det behövs)