.Nytt år, nya tag.

Sådär då va karusellen igång igen! Va till fert idag för koll inför ivf3 start iom mina konstiga cykler de senaste månaderna. Det vanliga 5 minuters besöket slutade på ca 30 min. Började med att barnmorskan hade sagt idag till mig men bokat in mig imorn. Men det löste sig snabbt o jag kom in till läkarn ganska omgående. Vi pratade lite o sen blev det den obligatoriska undersökningen av slemhinna och äggstockar. För att sen avsluta på kontoret med att gå igenom protokollet för sprutstart. Så nu ska jag äta p-piller till 26/1 för att få en blödning och den 31/1 sätter jag igång med menopur 150 enh. Så ca v 7 trodde de att det blir äggplock. Måste säga att det känns himla konstigt att äta p-piller när man försöker bli gravid. :) (Tråkigt inlägg men mest för min skull så jag kan gå tillbaka om det behövs)

Kommentarer
Karin säger:

Spännande. Jag fick också äta p-piller, gillade dem inte alls för jag fick humörsvängningar deluxe vissa dagar. Tokarg för inget. Men behandlingen funkade fint, så det tänker jag att det ska göra för dig med. Tredje gången gillt, jag hejar på allt jag kan!

Svar: Åt p-piller när vi skulle göra den första ivf:en oxå så de kan styra mer när jag ska börja med sprutorna och den gången resulterade det i ett + så jag hoppas att den här gången ger ett + och en bebis. :) Tack så mycket, tar gladeligen emot alla heja rop.. :)
mycurse.blogg.se

2014-01-11 | 00:15:21
Bloggadress: http://hurslutardet.wordpress.com
Libra säger:

Då kan vi nästan följas åt. Lycka till! :)
/Libra

Svar: Tack, och detsamma!! Det här ska bli vårat år tycker jag Libra, :)
mycurse.blogg.se

2014-01-17 | 15:36:29
Bloggadress: http://www.minbebis.com/blogg/libra/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback