.Sprutdag 1.

Då va första Gonal F sprutan tagen. Måste säga att den va så enkel i jämförelse med Menopuren att de va riktigt läskigt. Kändes som att jag gjorde nåt fel. ☺️ 


Gick idag igenom protokollet med barnmorskan så på måndag o onsdag ska det lämnas blod och torsdag ultraljud. 

Det är såå skönt att äntligen va igång igen samtidigt som det känns hemskt skrämmande. 😌 

Alla ni som håller på med detta, hur gör ni när ni måste gå ifrån jobb för alla blodprov och undersökningar hit o dit? 
 
Under förra omgången va det inga problem för mig men eftersom jag fått byta avdelning o därmed har en ny teamchef så är det jätte svårt, hon verkar ha noll förståelse så jag har fått trixa lite så jag inte ska behöva gå ifrån jobbet och är det så att jag måste göra nåt under arbetstid så måste jag lämna in papper på att jag ska gå ifrån. För muntligt verkar inte funka. 😔 

Nu ska jag läsa lite fifty shades o grey (för andra gången) o sen försöka sova. 
Gonatt


Kommentarer
Libra säger:

Skönt att vara igång igen. Gonal-f är en dröm att ta om man jämför med de andra.

Denna gången krockade ett VUL med ett pass. Hade tagit semester eftersom jag skulle till vårdcentralen också. Men så mådde jag så dåligt psykiskt så sjukskrev mig tidigt denna gången. Sååå skönt!!!

Man har ju rätt att sjukskriva sig för detta. Fast man vill kanske inte förlora pengar. Men om man blir sjuk i samma inom 5 dagar igen så slipper man fler karensdagar. Vilket blodprov och VUL räknas som.
Kram

Svar: Tack för svar snälla Libra. <3

Har även pratat lite med chefen o kommit överens att jag helt enkelt lämnar in en lapp för allt jag ska göra. (Han är som tur va lite mer förstående för situationen) :)
Kram
mycurse.blogg.se

2014-11-21 | 08:01:59
Bloggadress: http://www.minbebis.com/blogg/libra/
Och dagarna säger:

Stort lycka till!
Jag skrev ett mejl till min chef där jag förklarade vad ivf var och hur mitt protokoll skulle gå till med alla blodprov och ultraljud (jag kör alltid det långa protokollet). Nu arbetar jag på kontor så ingen blir lidande om jag är borta en timme eller två och som tur är tycker min chef att barn är viktigare än obligatoriska möten :)

2014-11-21 | 13:48:19
Bloggadress: http://ochdagarna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback